Oostenrijk > wintersport > Vorarlberg/Tirol > Arlberg

ARLBERG


Super-skigebied (meer dan 260 km pistes!) Arlberg is een zeer sneeuwzeker winterparadijs met bekende plaatsen  als Lech en het  beroemde St. Anton als mondain, chique centrum.
Er zijn pistes in alle moeilijkheidsgraden, een groot Tiefschneegebied en perfecte mogelijkheden voor snowboarders en langlaufers.

 9 hotels en appartementen in skigebied Arlberg...

St. Anton am Arlberg



Internationaal bekend stijlvol gezellig wintersportdorp met een levendig, autovrij centrum en talloze après-skimogelijkheden en winkeltjes. Ook aan andere sport- en ontspanningsmogelijkheden ontbreekt het niet. St. Anton is niet voor niets aangesloten bij de exclusieve bond van traditierijke Alpen-skioorden "Best of the Alps".
St. Anton heeft zich dankzij de sneeuwzekerheid en de gunstige ligging ontwikkeld tot 'witte sneeuweldorado'.
Het skigebied is uitstekend voor de beginner, maar zeer zeker ook voor de meest veeleisende skiër en snowboarder.

Zoek je favoriete hotel in St. Anton am Arlberg:


Wintersport Hotel Arlberg st. Anton am Arlberg Oostenrijk    Hotel

Flirsch am Arlberg


Klein idyllisch dorpje op 1100 m hoogte te midden van een mooi berglandschap en op slechts 12km van het toeristische St. Anton. In het dorp is een kleine skilift (perfect voor families en beginners), een skischool, een verlichte rodelbaan, een ijsbaan en het begin van de langlaufloipe naar St. Anton. Na het skiën kunt u terecht in enkele gezellige restaurants, bars en een disco.

Lech


Een exclusief dorp met links en rechts van de hoofdstraat hotels, winkels en restaurants. De dalstations van de skilift staan allemaal in het centrum en zijn te voet goed te bereiken.


Zürs


Het kleine, exclusieve hoteldorp niet ver van de Flexenpas biedt een aangenaam ski-in-ski-out-comfort. Het avondleven speelt zich alleen af in de hotels.

Dalaas


Het grootste en centraalste dorp in het Klostertal met 1600 inwoners.
Het skigebied Sonnenkopf is een overzichtelijk familieskigebied met moderne liften, goed geprepareerde pistes in alle moeilijkheidsgraden (zelfs Tiefschnee-afdalingen) en gunstige familie-skipassen.
Als het skigebied Sonnenkopf te klein is, dan ligt op 12 km het dorpje Stuben dat aansluiting heeft op het skigebied St. Anton.


Klösterle


Klösterle is een klein, idyllisch dorp aan de voet van de Arlbergpass met 950 inwoners. Er is hier geen massatoerisme en kunt u dus rust van de vakantie genieten.
Het skigebied Sonnenkopf is een overzichtelijk familieskigebied met moderne liften, goed geprepareerde pistes in alle moeilijkheidsgraden (zelfs Tiefschnee-afdalingen) en gunstige familie-skipassen.
Als het skigebied Sonnenkopf te klein is, dan ligt op 5,5 km het dorpje Stuben dat aansluiting heeft op het skigebied St. Anton.



 9 hotels en appartementen in skigebied Arlberg...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten